Empresses del Grup Vall Companys
El Grup Vall Companys és un grup agroalimentari líder a Espanya, de caràcter familiar i fundat el 1956, que centra les seves activitats a la producció de porcí, avícola i vacú, i en les farines panificables.
Gràcies a un model operacional que integra totes les fases del procès productiu, i a la implantació de sistemes d'informació d'última generació a totes les mecàniques de treball, s'aconsegueix garantitzar una traçabilitat completa a tots els processos, a més d'una alta seguretat alimentària i una qualitat òptima i constant al producte final.

Traçabilitat
Control des de l'inici
La divisió avícola del Grup Vall Companys segueix un procès de producció completament integrat, des de la reproducció i posta dels ous per part de gallines de races pures, passant per l'incubació i naixement amb un exhaustiu control veterinari, finas a la cria dels animals seguint estrictes normatives d'higiene i benestar animal.
El sacrifici es realitza a les instal·lacions de Torrent i Fills a Mataró sota alts criteris d'higiene i manipulació de matèries primeres, assegurant un producte íntegre i amb una traçabilitat completa fins l'origen.
- Primera Matèria
- Pinso
- Animals
- Carn
- Laboratori farmacèutic
- Equip veterinari
- Bioseguretat
- Grangers associats
- Formació
- Primeres Matèries
- Nutrició
- Fabricació de
Pinso
- Reproducció
- Incubació
- Centre IA