Torrent
Vall Companys
Presentació

Torrent i Fills, escorxador d'aus, és una empresa fundada l'any 1939 per la família Torrent a Mataró, Barcelona, i la seva activitat principal és el sacrifici i distribució d'aus i derivats en un àmbit regional.

Tots els productes que comercialitzem, tant en despecejament com en elaborat, són el resultat d'una cuidada selecció des de l'incubació i cria dels animals.

Tot seguint el Sistema Integral de Producció del Grup Vall Companys, al que pertany Torrent i Fills en l'actualitat, aconseguim una traçabilitat total a cada peça i un control exhaustiu de la qualitat a totes les fases del procès.

Tot l'equip humà de Torrent i Fills, especialment implicat amb les necessitats i el benestar del consumidor, ha creat una línia de productes on la qualitat i el bon servei són indispensables.

Proves de tot plegat són el certificat ISO-9001 amb el què compta l'empresa, els nostres pollastres amb el segell “Q” de qualitat, la nostra àmplia varietat d'aus criades amb alimentació vegetal, elaborats sense gluten i una extensa línia de productes ecològics per a contribuïr a una alimentació més sana y més natural.