PULARDA FARCIDA AL FORN

Si te encanta el sushi, pero sigues una dieta vegetariana o vegana, tenemos la solución perfecta para ti: Quorn fillets california rolls con una deliciosa veganesa picante.

Fácil

1 hora

4

Elaboración

  1. Picar les dents d’all. Reservar.
  2. Tallar la pell de dues llimones, retirant les parts blanques, i esprémer el suc. Reservar,
  3. Tallar la llimona restant a grills. Reservar.
  4. Dissoleu la sal i la mel, en una olla gran, amb l’aigua. Remenar bé.
  5. Incorporar els alls, la pell i el suc de les llimones i les herbes aromàtiques (llorer, romaní i farigola).
  6. Porteu-ho a ebullició durant un parell de minuts i remeneu-ho. Retireu-ho del foc i refredeu-ho.
  7. Afegir la pularda a l’olla de manera que quedi completament coberta per la salmorra. Reservar a la nevera entre 10 i 12 hores.
  8. Preescalfar el forn a 180ºC amb ventilador.
  9. Pelar i tallar la poma a daus mitjans (mirepoix). Reservar.
  10. Retireu la pularda de la salmorra i col·loqueu-la en una safata.
  11. Omplir amb la poma, els fruits secs, el pernil, la llimona a grills i unes branques de farigola.
  12. Lligar les potes amb una corda per evitar que s’obrin durant la cocció.
  13. Enfornar la pularda farcida d’esquena, amb un rajolí d’oli durant 25 minuts. Donar la volta i enfornar durant 45 minuts més*. Durant la cocció, és important anar abocant els sucs de la safata per sobre de la carn.
  14. Per emplatar, talleu la pularda farcida al forn en racions i salseu bé la carn.
Compartir

Ingredientes

• 1 pularda eviscerada Torrent
• 3 alls
• 3 llimones
• 1 poma
• 80 g de daus de pernil d’esquer 50% raça ibèrica
• 60 g de mix de fruits secs
• 150 g de mel de flors
• 4 L d’aigua mineral
• 177 g de sal fina
• Llorer sec
• Romaní fresc
• Farigola fresca
• Oli d’oliva
• Sal
• Pebre negre